Науково-методична проблемна тема:

Впровадження прогресивних технологій навчання як засіб формування ключових компетентностей учнів

неділю, 11 лютого 2024 р.

Увага! Інформація для батьків майбутніх першокласників!

 УВАГА! Важлива інформація для батьків майбутніх першокласників! РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ЗАРАХУВАННЯ УЧНІВ ДО ПЕРШОГО КЛАСУ НА 2024/2025 НАВЧАЛЬНИЙ РІК НОВОВАСИЛІВСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ.

У зв'язку з військовим станом, зареєструвати дитину в перший клас можна за інструкцією в посиланні
З усіма питаннями звертайтеся за телефоном (90319) та (0969187611).
Більш детально про наш заклад у відеосюжеті.

середу, 7 лютого 2024 р.

 Учні Нововасилівської гімназії «Перспектива» Яланська Олена та Болтнєв Матвій взяли участь в олімпіаді з фізичної культури та пройшли до обласного етапу. Зараз учні активно готуються, тож побажаємо їм успіхів!

понеділок, 22 січня 2024 р.

З ДНЕМ СОБОРНОСТІ!

🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Соборність України – це результат тривалої боротьби українського народу за свою свободу та незалежність. І подвиги героїв України ХХІ століття доводять, що за більше ніж 100 років бажання українців жити в соборній незалежній Україні тільки укріпилося. Це бажання, яке тече по жилах нових поколінь українців, обов’язково допоможе їм вирости гідними громадянами своєї держави. З нагоди відзначення Дня Соборності України в нашому закладі проведені заходи : тематичні година «Усі ми родом з України», «В єднанні сила і міць держави»; ранкове коло «Україна єдина від Заходу до Сходу»;інформаційна година «Нам берегти тебе Соборну і Єдину», «Соборність, єдність, неподільність»; усний журнал «Соборність України – Соборність наших душ». Створено відеоролик «Тільки разом ми сильні, бо наша сила – у єдності!», переглянуто медіа-презентацію «Соборна Україна», оформлено тематичну виставку «Україна –це ми!», проведено патріотичну руханку. Приєдналися до флешмобу #GRANI #ДеньСоборності #СтрічкаЄдності . Створили нерозривний, символічний, живий ланцюг єдності, щоб відчути дух свободи і гордості за свою державу.

Опубликовано Нововасилівська гімназія "Перспектива" Павлівської сільської ради Понедельник, 22 января 2024 г.

неділю, 17 грудня 2023 р.

 


Національна поліція України спільно з компанією «Find My Parent» розробили мобільний застосунок «Reunite Ukraine» для пошуку осіб, зокрема дітей, які зникли безвісти, а також возз'єднання членів сімей, які були внутрішньо переміщені, виїхали за межі України або були незаконно депортовані до російської федерації, білорусі чи тимчасово окупованих територій.

Завантажити додаток можна в App Store і Google Play, а також дізнатись більше